Истинска лудост: Бублик изпълни 6 сервиса отдолу в един и същи гейм (видео)

от в 18:17 на 01.07.2022
Калоян Соколов

Александър Бублик безспорно е един от най-колоритните образи в ATP Тура и може да открием много сходства между него и Ник Кирьос. Самият австралиец наскоро призна колко сериозен потенциал притежава неговия колега, а световният номер 38 се старае да прави всичко възможно, за да прилича на австралиеца и редовно вдига публиката на крака с различни шоу изпълнения. Двамата обаче се приличат и по недотам хубаво, а именно липсата на мотивация по време на дадени мачове.

Днес Бублик демонстрира точно такова несериозно отношение в четвъртия сет от мача си срещу Франсис Тиафо на Уимбълдън. Американецът се справи с първоначалния устрем на съперника си и обърна нещата до 2:1 сета в своя полза, след което веднага проби и нещата изглеждаха предрешени.

Това накара казахстанецът да спре тотално да се интересува от важността на срещата и изпълни цели 6 сервиса отдолу в следващия си сервис гейм, от които само два попаднаха в очертанията на корта и непоставеният тенисист спечели едва една от всички тези точки. Някак все пак Тиафо не можа да реализира решителен брейк и дори се стигна до паритет при 4:4, ала Бублик се отчете с нова доза несериозни изпълнения и предаде скоропостижно мача.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Истинска лудост: Бублик изпълни 6 сервиса отдолу в един и същи гейм (видео) Калоян Соколов
Теми:  
александър бублик | видео | любопитно | уимбълдън 2022 | франсис тиафо

Коментари





Следвайте ни в Facebook