Италия, Австралия и Казахстан се класираха напред

от в 14:34 на 02.02.2019
В
Италианският отбор още вчера си осигури комфортен аванс от 2:0 след чисти победи на Сепи и Беретини. The Italian team celebrates

Днес Болели и Беретини бяха селектираните играчи за двойковия  мач, където въпреки че поведоха със сет, те допуснаха обрат, който означаваше,че мачът ще се реши на сингъл.

Там отново втората ракета на Италия показа надмощие над тази на Индия и с категоричното 6:1 6:4, Андреас Сепи резервира на своята държава място на финалите в Мадрид.

Australia team (AUS)Австралия от своя страна пък преодоля по напълно категоричен  Босна и Херцеговина след 4:0 успеха.

След вчерашните им победи (прочетете повече тук) днес те спечелиха след 7:5 6:1 в двойковия мач и така на практика не оставиха шансове на своите съперници. А дори и в протоколния мач между Попирин и Нерман, австралиецът не остави шанс на опонента си и слеф 6:1 7:6(2)  класира своя отбор напред.

The Kazakh team flies the flagДруг тим, който се класира напред в тазгодишния нов формат на Davis Cup е отборът на Казахстан.

Те надделяха в домакинството си на Португалия, след като още вчера си гарантираха солидна преднина от 2:0.

Днес двойковият мач започна със сет за домакините, но това беше и единствения такъв за тях в срещата, като това  намали аванса им на 2:1 победи.

Отговорът обаче не закъсня, а пределно концентрирания ветеран Кукушкин, който вчера надигра с лекота Педро Соуса , днес отново показа страхотен тенис и надделя над първата португалска ракета, Жоао Соуса с рутинното 6:4 6:1, пращайки по този начин своята страна напред в надпреварата.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Италия, Австралия и Казахстан се класираха напред В

Коментари





Следвайте ни в Facebook