"Изпитвам малко ревност": Алкарас съжалява, че Федерер не е присъствал на неговия мач

от в 12:20 на 05.07.2023
Мирела Николова

През вчерашния ден легендарният Роджър Федерер се завърна на Централния корт на Уимбълдън, на който е постигал някои от най-големите си успехи в кариерата, като бе почетен със специална церемония преди първия двубой от програмата. Маестрото зае мястото си в Кралската ложа между съпругата си Мирка и принцесата на Уелс Кейт Мидълтън, откъдето изгледа срещите с участието на миналгодишната шампионка Елена Рибакина и своя добър приятел Анди Мъри.

По същото време на корт номер 1 в действие бе водачът в световната ранглиста Карлос Алкарас, който безпроблемно надделя над френския ветеран Жереми Шарди. Впоследствие испанецът изрази съжалението си, че легендарният швейцарец не е избрал да присъства на неговия двубой, споделяйки шеговито на пресконференцията си: 

"След днешния мач си отворих телефона и видях множество публикации, от които разбрах, че Федерер е присъствал на Уимбълдън днес. Честно казано, изпитах малко ревност. Наистина много силно искам той да наблюдава някоя от моите срещи, както и да имам възможността да си поговоря с него за кратко. Ще значи много за мен, би било невероятно. Надявам се да го видя наоколо поне още веднъж", сподели топ поставеният в схемата. 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
"Изпитвам малко ревност": Алкарас съжалява, че Федерер не е присъствал на неговия мач Мирела Николова
Теми:  
atp | интервю | карлос алкарас | любопитно | роджър федерер | уимбълдън

Коментари

Следвайте ни в Facebook