Йелена Докич разказа как е успяла да свали 40 кг от теглото си (галерия)

Оцени тази статия:
Йелена Докич разказа как е успяла да свали 40 кг от теглото си (галерия) Георги Христов
от в 16:12 на 29.03.2019

Йелена Докич сподели как е успяла да свали 40 кг от теглото си. След отказването си през 2014 година тя стига до 120 кг, но вече е 80 и се надява да продължи в този дух.

35-годишната австралийка е достигала до №4 в световната ранглиста, но заради лош начин на живот и хранене сериозно разваля фигурата си. Оттук нататък тя си поставя за цел да достигне оптималните за нея килограми - 66.

"Искам да разкажа в социалните мрежи за моите проблеми и се надявам да мотивирам и помогна на други хора - особено на жените," споделя Докич.

"Бях в ужасна форма и много нещастна. Нямах никакво самочувствие. Не исках да излизам от вкъщи. Пропуснах много възможности, защото бях много несигурна и нещастна. Не става въпрос само за килограмите, а това да съм здрава и да изградя здравословни навици за целия си живот."

От своя страна Докич и нейният приятел от 15 години Тин Бикич имат намерение да се венчаят и да създадат семейство скоро.

В кариерата си родената в Хърватия тенисистка е достигала до четвъртфиналите на Уимбълдън на два пъти и по веднъж на "Ролан Гарос" и Australian Open.

Оцени тази статия:
Йелена Докич разказа как е успяла да свали 40 кг от теглото си (галерия) Георги Христов
Теми:  
йелена докич | тенис | тенис бг | тенис новини

Коментари



Следвайте ни в Facebook