Жребият за Hawaii Open: Мария Шарапова ще срещне Мисаки Дой

от в 10:41 на 24.12.2019
Петър Колев


Организаторите на демонстративния турнир Hawaii Tennis Open разкриха схемата на турнира. В нея участват по петима играчи, съответно в мъжката и в женската част, като трима от тях вече имат фиксирани места в 1/2-финалите на турнира, а останалите двама ще играят мач, определящ четвъртия 1/2-финалист.

От женската страна на схемата, 5-кратната шампионка от турнири от Големия Шлем и бивша №1 Мария Шарапова ще се изправи срещу японката Мисаки Дой в първия 1/2-финален двубой. В другата половина на схемата американката Даниел Колинс ще играе срещу белгийката Янина Викмайер, за да определи съперничката на Анджелик Кербер, която е 3-кратна шампионка от турнири от Големия Шлем и също е бивша №1.



При мъжете бившият №4 Кей Нишикори ще се изправи срещу американеца Сам Куери в първия двубой, а американецът Крисчън Харисън и австралиецът Джордан Томпсън ще определят опонента на младия американец Тейлър Фриц във втория 1/2-финал. Интересно е, че в момента Нишикори се намира на 13-то място в световната ранглиста и не е играл професионален мач от загубата си в 3 кръг на US Open срещу Алекс де Минор през август заради последвалите го контузии в дясната ръка и лакътя.



Канадците Милош Раонич и Бианка Андрееску се оттеглиха от турнира поради контузии.

Турнирът Hawaii Open се играе в зала на твърда настилка и се провежда ежегодно в Хонолулу, Хавай. Той ще се проведе непосредствено преди началото на ATP и WTA сезоните, в края на месеца - 26-28 декември.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Жребият за Hawaii Open: Мария Шарапова ще срещне Мисаки Дой Петър Колев

Коментари





Следвайте ни в Facebook