Жребият за US Open при жените вече е наличен

от в 21:25 на 27.08.2020
Максим Енчев



Днес бе изтеглен жребия на жените за US Open 2020, който въпреки високия брой отказали се тенисистки, което включва цели шест от топ 10, все пак предлага да бъде един много интересен и динамичен турнир, присъщ за Голям Шлем.

Първата поставена Каролина Плишкова ще се изправи срещу играещата за Украйна Анхелина Калинина в първи кръг. При победа във втората част тя ще играе срещу Каролин Гарсия или Джазмин Паолини. За място на осминафинал вероятно ще се изправи срещу шампионката в Лексингтън - Дженифър Брейди. В тази част от схемата се намират още тенисистки като Маркета Вондрушова, Петра Мартич, Кристина Младенович и Юлия Путинцева.

Във втората четвърт най-високо поставена е Наоми Осака, която открива участието си с двубой с друга японка в лицето на Мисаки Дой. След това я чака мач с Камила Джорджи или Алисън Ван Уитванк. В трети кръг вероятна съперничка за нея е Коко Гоф или Анастасия Севастова, а за място на 1/4-финал младата Осака ще срещне Контавейт или Линет. В тази част на схемата са още Петра Квитова, Даяна Ястремска, Елена Рибакина и Ребека Петерсон.

В третата четвърт водачка е многократната шампионка от Големия Шлем Серина Уилямс. Тя открива турнира с мач срещу Кристен Ан, във втори кръг ще играе с Маргарита Гаспарян или Моника Пуиг, а за място на осминафинал - Слоун Стивънс или Михаела Бузарнеску. В тази четвърт също така са и двете ни участнички Виктория Томова и Цветана Пиронкова, чийто път в турнира може да видите тук.

В последната четвърт на турнира най-високо поставената София Кенин започва с мач срещу Янина Викмайер от Белгия. При победа ще се изправи срещу Вера Звонарьова или Лейла Фернандес, а в трети кръг ще срещне Онс Жабер или Катерина Синякова. В тази четвъртина са още Арина Сабаленка, Елизе Мертенс, Екатерина Александрова, Виктория Азаренка, Вероника Кудерметова и Ким Клайстерс. Със сигурност това е най-интересната четвърт от US Open.



us open


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Жребият за US Open при жените вече е наличен Максим Енчев

Коментари





Следвайте ни в Facebook