История като на кино: Тенисист извън топ 500 влезе в квалфикациите на турнира във Виена и стартира с победа

от в 17:38 на 24.10.2020
Диана Андреева

Поради пандемията от COVID-19, много играчи отказват да пътуват по света, тъй като има много условия и мерки за сигурност, с които трябва да се съобразявт. Заради това в квалификациите на надпреварите се включват доста нискоранкирани тенисисти, а дори остават и незаети места.

Същата ситуация се случва и в момента на турнира във Виена, който дори е от серията ATP 500. След като крайният списък на участниците в квалификациите бе споделен, се видя, че поставен под номер 14 е тенисист, който се намира извън топ 500 на световната ранглиста, а освен това в надпреварата са останали и две незаети места.

529-ия в класацията Виталий Сачко днес записа победа над играч от топ 100, а именно специалиста на двойки Пиер-Юг Ербер. До сега Сачко никога не е участвал в основната схема на ATP надпревара, като при успех в утрешния си мач срещу Норберт Гомбос, 23-годишният тенисист ще дебютира в среща на ниво ATP.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
История като на кино: Тенисист извън топ 500 влезе в квалфикациите на турнира във Виена и стартира с победа Диана Андреева
Теми:  
виена | пиер-юг ербер

Коментари





Следвайте ни в Facebook