Какъв ще бъде новият екип на Григор Димитров за Australian Open 2021?

от в 19:28 на 25.01.2021
Тея Кръстева

Най-успешният български тенисист Григор Димитров даде интервю пред BBC World News, като говори за предстоящия Голям шлем в Австралия. Цялото изявление на тенисиста все още не е публикувано в официалния сайт на BBC News, но телевизионният водещ Бен Бланд качи част от него в своя профил в Туитър.

Ето за какво разговаряха двамата:

Миналата година те видяхме в много интересен спортен екип за Australian Open. Можем ли да очакваме от теб сега нещо също толкова екстравагантно?

Ако трябва да съм честен, имахме нещо замислено за тазгодишната надпревара, но с всички тези рестрикции и с времето, с което разполагаме, не знам какво ще се случи. Надявах се да мога да кажа нещо повече по тази тема, но засега просто чакаме да видим как ще се развият нещата. Винаги искам да опитвам нещо ново, особено когато съм в Австралия. Тук винаги е много забавно, обичам публиката и енергията, която тя ми дава. Мелбърн е едно страхотно място и винаги мога да обвържа моя аутфит по някакъв начин с този град. Но нека видим какво ни е подготвила тази година.

Очаквайте скоро цялото интервю!


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Какъв ще бъде новият екип на Григор Димитров за Australian Open 2021? Тея Кръстева
Теми:  
григор | григор димитров | григор димитров екипировка | тенис

Коментари





Следвайте ни в Facebook