Карацев отпусна едви два гейма в дебюта си на Индиън Уелс, Харис срази Фокина

от в 09:44 на 10.10.2021
Диана Андреева

Аслан Карацев със сигурност е едно от големите открития на сезон 2021. Руснакът, който беше извън първите 100 в началото на годината, в момента има зад гърба си участие в полуфинал на Australian Open, победа над Новак Джокович, както и трофей от ATP. Но през последните няколко седмици играта му далеч не е на нужното ниво и често пъти той не съумява да премине през началните кръгове.

На BNP Paribas Open до момента Карацев никога не бе участвал, ала със сигурност ще запомни дебютния си мач в Индиън Уелс, защото се наложи с категоричното 6:0 6:2 над Салвадоре Карусо. Руснакът се нуждаеше от точно 69 минути, за да може да се поздрави с крайния успех и да намери място в следващия етап.

В трети кръг поставеният под номер 19 Карацев ще срещне Денис Шаповалов. Канадецът нямаше възможност да усети атмосферата на игра през вчерашния ден, защото съперникът му Васек Поспишил се отказа от срещата по-малко от 30 минути след началото й. Но това по никакъв начин няма да се отрази на световния номер 13 и той ще даде всичко от себе си по време на мача с Карацев.

В друг мач от днешната програма Лойд Харис се наложи с рутинното 6:3 6:3. Представителят на Южна Африка не остави никакви шансове на своя колега и приятел Алехандро Давидович Фокина, а така уверено продължи към третия кръг на BNP Paribas Open 2021. Следващото препятствие по пътя на Харис, който днес показа повече от убедителен тенис, е намиращия се в страхотна форма шампион от Сан Диего Каспър Рууд.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Карацев отпусна едви два гейма в дебюта си на Индиън Уелс, Харис срази Фокина Диана Андреева
Теми:  
алехандро давидович фокина | аслан карацев | лойд харис | тенис турнир в индиън уелс

Коментари





Следвайте ни в Facebook