Като в бокса: Циципас поиска да си отмъсти на Кирьос; той попита за хонорара

от в 13:19 на 27.09.2022
Калоян Соколов

Тазгодишният тенис сезон отива към своя край, като безспорно един от най-запомнящите се мачове беше този между Ник Кирьос и Стефанос Циципас от третия кръг на Уимбълдън. Двамата изнесоха първокачествен сблъсък, в който австралиецът се наложи в четири сета, а драматичните моменти присъстваха дори след края на срещата. Гъркът обвини своя съперник в неспазването на наложения етикет в спортa и също така каза как според него Кирьос притежава зла страна, която може да нарани дори най-близките до шампиона от Вашингтон хора. Канберецът пък определи световния номер 6 като "мекушав" и разкри, че абсолютно никой от останалите състезатели не го харесва.

Изглежда пък Стефанос далеч не е преглътнал въпросното поражение, ако съдим по последната му активност в социалните медии. В момента балканецът е на почивка в родината си и засне специално видео за Tennis Channel, от което можем да разберем как Циципас прекарва свободното си време. Интересният момент е свързан с посещението на гърка до местен тревен корт , тъй като той веднага прави препратка към отпадането си на Уимбълдън и решава да поиска реванш от Кирьос, за да вземе своето отмъщение, но отправя молба към него този път да не говори толкова много.

Ник пък даде почти светкавичен отговор, приемайки въпросното предизвикателство и единствено се поинтересува от това къде ще се проведе въпросния двубой и колко пари ще бъдат възможни за спечелване от победителя.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Като в бокса: Циципас поиска да си отмъсти на Кирьос; той попита за хонорара Калоян Соколов
Теми:  
atp | любопитно | Ник Кирьос | стефанос циципас

Коментари





Следвайте ни в Facebook