Кецманович: Сърбите тук в Мелбърн сме възмутени; трябва да отмъстим за Новак

от в 20:23 на 16.01.2022
Владислав Риждов

Новак Джокович официално бе принуден да напусне територията на Австралия, след като загуби битката за визата си, а Федералния съд реши да депортира сърбина с мотива, че той може да настрои австралийското общество против ваксинацията, въпреки че е имал всички нужни документи, за да влезе в страната с медицинско изключение. Това веднага предизвика множество коментари на хора от тенис средите, а и не само, които изразиха подкрепата си съм световния номер едно. Един от тези хора беше Миомир Кецманович, срещу когото Джокович трябваше да открие кампанията си в Мелбърн през утрешния ден. Младият сърбин изрази чрез пост в профила си в Инстаграм своето разочарование от анулирането на визата на Джокович:

"Горчивото хапче беше погълнато още преди да е започнал турнирът! Дори не мога да си представя как се чувства Новак след това, което преживя през последните десет дена. Очаквах с нетърпение да открия участието си в надпреварата с мач срещу световния №1 на Rod Laver Arena. За съжаление, това вече няма смисъл.

Нашият малък сръбски лагер тук в Мелбърн е възмутен и разочарован. Смятам, че сега трябва да положим допълнителни усилия и да отмъстим по някакъв начин за случилото се с най-добрия ни представител. Вярвам, че той ще спечели още турнири от Шлема и това няма да му попречи да пренапише историята още веднъж. Всички сме с теб", завърши 22-годишният Кецманович.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Кецманович: Сърбите тук в Мелбърн сме възмутени; трябва да отмъстим за Новак Владислав Риждов
Теми:  
аустрелиън оуптн | любопитно | миомир кецманович | новак джокович | открито първенство на австралия

Коментари





Следвайте ни в Facebook