Кириос по адрес на фен на Надал: Обсебен е от някакъв ши*ан испанец!

от в 22:09 на 22.04.2021
Мирела Николова

Ник Кириос винаги е бил една от най-противоречивите фигури в ATP Тура. Той винаги се е отличавал от колегите си заради своя буен нрав и остър език, които неведнъж са му навличали неприятности. Въпреки че австралиецът реши да пропусне целия сезон на клей, той отново привлече вниманието към себе си в социалните мрежи след ново скандално изказване.

Роденият в Канбера тенисист не е излизал на корта в официален мач от Откритото първенство на Австралия и изглежда, че в свободното си време се е отдал на видео игри. Кириос редовно играе Call of Duty: Warzone и същевременно предава на живо в известната стрийминг платформа Twitch.

Наскоро по време на едно от видеата си, докато играеше, Ник видя коментар от фен, чието потребителско име беше "rafanadals21", и бе видимо раздразнен, като в яростта си австралийският състезател използва няколко не особено любезни думи по адрес на зрителя си:

"Някой просто пише странни небивалици в коментарите, при това е фен на Рафа Надал. Той е обсебен от някакъв си ши*ан испански тенисист!"


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Кириос по адрес на фен на Надал: Обсебен е от някакъв ши*ан испанец! Мирела Николова
Теми:  
atp | любопитно | ник кириос | рафаел надал

Коментари





Следвайте ни в Facebook