Кириос за предстоящите двойки с Винъс: Готов съм да ѝ дам каквито съвети пожелае

от в 19:27 на 30.06.2021
Мирела Николова

 

Ник Кириос се завърна на корта след повече от четиримесечно отсъствие от турнири с победа над Юго Умбер. Двубоят, който бе сочен като един от най-интригуващите в първи кръг, оправда високите очаквания към себе си и се превърна в истински петсетов трилър.

След победата си австралиецът даде пресконференция, на която бе попитан относно очакванията си за предстоящите смесени двойки с Винъс Уилямс, и по-специално за това какви съвети ще иска от седемкратната шампионка от Шлема, а отговорът му бе в типичния си негов стил:

"Нека да бъдем точни - Винъс имаше интервю и бе попитана с кого мечтае да си партнира на двойки, а тя отговори: "Ник Кириос", така че явно тя е тази, която има нужда от помощ. Готов съм да ѝ дам каквито съвети пожелае. Не, шегувам се, тя е легенда, фактът, че продължава да печели мачове на Уимбълдън на тази възраст, е възхитително и доказващо величието ѝ. Нямам представа още колко дълго ще се състезава, но искам да имам възможността да играя рамо до рамо с легенда като нея, преди тя да сложи край на кариерата си.

Това наистина е сбъдната мечта за мен. Ще бъде много забавно, предполагам, че публиката ще бъде на наша страна. Може би Винъс може да ме научи на спокойствие, но въпреки това най-важното е да се забавляваме. Изключително развълнуван съм, както и тя - надали някога си е помисляла, че ще играе смесени двойки с "лошото момче" на тениса", завърши Ник.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Кириос за предстоящите двойки с Винъс: Готов съм да ѝ дам каквито съвети пожелае Мирела Николова
Теми:  
atp | винъс уилямс | интервю | любопитно | ник кириос | Пресконференции | уимбълдън

Коментари





Следвайте ни в Facebook