Кирьос: Не съм убеден, че ще пътувам по света, за да играя тенис

от в 12:08 на 13.02.2021
Диана Андреева

Ник Кирьос се завърна в Тура след близо едногодишно отсъствие на Australian Open 2021, но вчера той отстъпи на Доминик Тийм в един много класен сблъсък. По-късно в интервю австралиецът сподели за плановете си през сезона и впечатленията си от двубоя със световния номер три и шампион на US Open 2020. Ето какво каза Ник:

„Няма да се насилвам да пътувам по света, моментът все още не е подходящ. Не ми се иска да бъда поставян под карантина за една седмица и след това да играя. Не знам какво точно ще правя. Не съм много сигурен все още. Нужно ми е да го обмисля по-добре, но първо ще се насладя на следващата седмица тук, просто да си живея живота. Смятам да оползотворявам свободното си време. 

Както казах, не ме интересува дали ще пътувам или не. Когато ситуацията се подобри, ще играя, но първо трябвада бъда напълно убеден."

"Веднага щом загубих в мача срещу Тийм, не се разстроих", сподели Ник. „Усмихвах се, радвах се за Доминик. Той е положил много усилия, за да стигне до тук, възхищавам се на упоритостта му. Невероятен играч е, толкова е дисциплиниран, винаги дава всичко от себе си. Нямам никакви лоши чувства към него."


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Кирьос: Не съм убеден, че ще пътувам по света, за да играя тенис Диана Андреева
Теми:  
Австралия | кириос | ник кириос

Коментари





Следвайте ни в Facebook