Кирьос: Няма шанс да играя до 33 години; след всичкото пиене и партита съм като на 57

от в 17:09 на 27.07.2023
Мирела Николова

Ник Кирьос никога не се е славел с професионално отношение към тениса, а съвсем наскоро австралиецът даде още един повод мнозина да го определят като "погубен талант". В последното си интервю канберецът отново сподели как не възнамерява да играе тенис още дълго, заявявайки, че има нулев шанс да последва примера на тенисисти като Роджър Федерер, Рафаел Надал и Новак Джокович, които продължиха да се представят на най-високо ниво и след като бяха преминали 30-годишна възраст.

"Никакъв шанс, няма начин да играя до 33 години. Откачено е Ник Кирьос да се състезава на 33. Със сигурност няма да бъда част от Тура толкова дълго време. Календарът на АТР е извън контрол, а аз остарявам. В момента съм на 28 години, но се чувствам като на 57 заради всичкото пиене и партита. Обещавам ви, че след като се оттегля, няма да ме видите никога повече. Мисля, че най-много мога да стана треньор, но не и да играя тенис", категоричен е Ник.

Припомняме, че от началото на сезона Кирьос има изигран едва един-единствен двубой в Щутгарт, завършил със загуба за него. Очакванията бяха австралиецът да се завърне на предстоящия АТР 500 турнир във Вашингтон (31 юли - 6 август), където през миналата година завоюва трофея, но вчера стана ясно, че това е поредната надпревара, на която световният №35 се отказва от участие.

 

 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Кирьос: Няма шанс да играя до 33 години; след всичкото пиене и партита съм като на 57 Мирела Николова
Теми:  
atp | интервю | любопитно | Ник Кирьос

Коментари





Следвайте ни в Facebook