Лошо момче ли? Кирьос удари дете с топка, но после му подари спомен за цял живот

от в 12:37 на 25.01.2022
Диана Андреева

Ник Кирьос и Танаси Кокинакис пълнят стадионите на Мелбърн Парк през последните седем дни. Представителите на домакините поднасят истинско шоу с всяка своя изява на турнира при каретата, а успехите им нямат край и днес те намериха място сред полуфиналистите на Australian Open 2022.

Но освен с феномелните точки, днес Кирьос и Кокинакис привлякоха вниманието на феновете и с добрия си жест към малко дете от трибуните. При един от ударите на Кирьос топката отскочи силно и напусна очертанията на полето, удряйки малко момче в стомаха. Шокирано, детето не успя да задържи емоциите си и започна да плаче, но мигновено Кирьос се опита да го успокои, подарявайки му една от своите ракети. Този жест отново засвидетелства голямото сърце на Ник, а откъс от трогателния момент можете да намерите в следното видео:

Усмивката се завърна почти веднага на лицето на малкия Фин Крейн. Деветгодишното момче продължи да подкрепя своите фаворити от Австралия и отпразнува тяхната победа, а мачът със сигурност ще остане завинаги в спомените му, особено с помощта на сувенира, който днес отнесе у дома.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Лошо момче ли? Кирьос удари дете с топка, но после му подари спомен за цял живот Диана Андреева
Теми:  
australian open | Аустрелиън Оупън | Аустрелиън Оупън 2022 | Ник Кирьос | танаси кокинакис

Коментари





Следвайте ни в Facebook