Кирьос за финалист на АО: Той е глупак; изсъхващата боя е по-вълнуваща от него

от в 19:03 на 31.01.2022
Диана Андреева

Ник Кирьос и Танаси Кокинакис се включиха с помощта на покана от организаторите в двойковата схема на Аустрелиън Оупън и показаха колко ценно е тяхното приятелство извън корта, тъй като демонстрираха отлична сработка и заслужено вдигнаха трофея в турнира, надигравайки сънародниците си Макс Пърсел и Матю Ебдън. Часове след победата обаче Кирьос скри усмивката от лицето си  и "избухна" в своя Instagram акаунт, където разкритикува действията на медиите, забъркали го в поредния конфликт:

"Май*ата ви, медии! Не съм се изказвал неуважително по адрес на Ашли Барти. Единственото, което коментирах, е че публиката на Australian Open бе невероятна и смятам, че аз и Танаси имаме голяма заслуга за това. Дори бащата на Аш е на това мнение - самият той ми го каза, когато се срещнахме. Хората по света следят изявите ми и кортовете са пълни на всеки мой мач, това е факт. Израснал съм с Ашли и винаги съм бил наясно с нейния потенциал.

Макс Пърсел е глупак, а коментарите му след мача дори не заслужават да бъдат обсъждани. Единственото, което ще му кажа, е че очевидно няма никаква представа за съчетаване на забавление и спорт. В случай, че не е забелязал, има основателна причина феновете да идват на моите мачове и това е, защото нивото и играта ми са нещо, което си заслужава да се гледа.

Следващият път, когато Пърсел загуби финал от Големия шлем, просто да наведе глава и да се опита да разбере къде греши. Няма нужда да напада други австралийци в медиите, защото хората по-скоро биха предпочели да гледат изсъхваща боя, отколкото неговата игра сервис-мрежа" - завърши съобщението си към света Кирьос.

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Кирьос за финалист на АО: Той е глупак; изсъхващата боя е по-вълнуваща от него Диана Андреева
Теми:  
atp | australian open | Аустрелиън Оупън 2022 | макс пърсел | Ник Кирьос | танаси кокинакис

Коментари





Следвайте ни в Facebook