Кирьос за ранния Медведев: Не бях виждал по-лоша техника; мислех, че трябва да спре с тениса

от в 16:23 на 22.01.2024
Калоян Соколов

Ник Кирьос може да е изиграл само един официален тенис двубой през последната година и да загуби мястото си в световната ранглиста, но продължава да бъде една от най-актуалните фигури в ATP Тура. Някогашният номер 13 е принуден за втори пореден сезон да пропусне Аустрелиън Оупън, след като преди точно 12 месеца премина през операция на коляното си и възстановяването определено не преминава по план, като много фенове се питат дали изобщо ще видим повече Кирьос на тенис корта.

Австралиецът обаче намери начин как да остане максимално близо до случващото се в Мелбърн и прие да влезе в ролята на коментатор за екипа на Eurosport, а ние определено не можем да се оплачем от изявите в новото амплоа на бившия финалист от Уимбълдън, който разкрива редици интересни подробности за своите колеги и днес стана ясно, че канберецът изобщо не е вярвал, че Даниил Медведев е имал шансове да стане професионален тенисист, когато го е срещнал за първи път:

"Медведев беше едно от момчета, които мислех, че ще са ужасяващи тенисисти. Играх срещу него на юношеския турнир в Роухемптън и го победих с нещо от сорта на 6:3 6:3. Тогава аз бях доминантната фигура в юношеския тенис и просто си казах, че този човек е трагичен. Никога не бях виждал по-лоша техника и честно казано си помислих, че трябва да се откаже от спорта, защото не вяврвах, че може да направи кариера от това. Впоследствие обаче той стана шампион от Големия шлем и оглави световната ранглиста, което е наистина много забавно. Освен това и тогава беше луд" - сподели Кирьос по време на коментарите си за телевизионния гигант.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Eurosport (@eurosport)


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Кирьос за ранния Медведев: Не бях виждал по-лоша техника; мислех, че трябва да спре с тениса Калоян Соколов
Теми:  
atp | Аустрелиън Оупън | даниил медведев | любопитно | Ник Кирьос

Коментари





Следвайте ни в Facebook