Кирьос изгради своя перфектен играч

от в 15:06 на 22.04.2020
Диана Андреева

Австралийската тенис звезда Ник Кирьос разкри как би изглеждал перфектният му играч. Шесткратният шампион на ATP беше  на живо в Instagram заедно с Танаси Кокинакис в неделя.


Кирьос


Както много други звезди направиха през изминалата седмица, Кирьос също се включи към новaтa "модa" и реши да изгради своя перфектен играч. Ник спомена, че тенисистът му ще има бекхенда на световния №1 Новак Джокович, както и способността за придвижване по корта на сърбина.


Кирьос, който изпитва голямо уважение към 20-кратния шампион от Големия шлем Роджър Федерер, заяви, че слайса на швейцарецът ще бъде част от играта на перфектния му играч.



Относно последния член на голямата тройка - Рафаел Надал, Кирьос сподели, че перфектният му играч ще има психиката и умствените способности на испанеца.


След това световният номер 40 демонстрира любовта си към своя добър приятел, с когото беше на живо, тъй като добави форхенда на Кокинакис към перфектния си играч.



Тениcиcтът изгрaден от Ник би имал волетата на четирикратния шампион от Големия шлем на смесени двойки Джак Сок, а относно началния удар, Кирьос имаше дилема дали да избере Иво Карлович или Джон Иснър, тъй като похвали и двамата за способностите им да сервират.


По време на видеото, австралиецът спомена, че не мрази Новак Джокович, независимо от интервюто, което даде преди около година. Повече за Кирьос може да прочетет тук.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Кирьос изгради своя перфектен играч Диана Андреева

Коментари





Следвайте ни в Facebook