Кирьос към Зверев: Съжалявам за всичко, което съм направил

от в 20:00 на 19.01.2020
Диана Андреева


Преди началото на Australian Open 2020, Александър Зверев изказа мнението си относно играта на Ник Кирьос: „Много млади играчи са по-добри от Кирьос“. В отговор австралиецът демонстрира зрялост и поднесе извинение на световния номер седем.

Зверев

Мнозина смятат, че критиката на Саша е породена от поведението на Ник в срещата на отборите им от ATP Cup. По време на двубоя между първите ракети на Германия и Австралия - Зверев и Де Минор, Кирьос правеше лицеви опори при всяка двойна грешка на световния номер седем.

Класически отговор на австралиеца щеше да бъде критика срещу Зверев, но вместо това Ник се опита да сложи край на „предполагаемата“ вражда с извинение, отправено към германеца:



"Съжалявам за всичко, което съм му направил." Ник сподели, че е озадачен от суровите коментари, произнесени от 22-годишния тенисист. Световният номер 30 предположи, че Саша Зверев, вероятно не е искал да го обиди.

"Не смятам, че трябва да се засягам от коментара на Саша", каза Кирьос. „С всичко, което се случва наоколо, това е най-малкото нещо, за което се притеснявам.“ Освен извинението, австралиецът похвали Зверев и призна, че той е страхотен играч.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Кирьос към Зверев: Съжалявам за всичко, което съм направил Диана Андреева

Коментари





Следвайте ни в Facebook