Кирьос покани Надал на онлайн разговор в Instagram

от в 15:52 на 03.05.2020
Петър Колев


Светът на спорта практически спря, след като коронавирусът внесе хаос из целия свят. Поради това тенис общността започна да прекарва повече време в социалните мрежи, като разговорите на живо в Instagram се превърнаха в новото поле на изява за тенисистите. В контекста на последните събития австралйиският тенисист Ник Кирьос остави настрана дългата си вражда с Рафаел Надал и дори го покани на онлайн разговор на живо в Instagram.

Има много потенциални разговори между тенисисти, които биха били интересни за феновета на тениса, а австралиецът и испанецът определино биха направили добър разговор на живо в Instagram.

"Рафаел Надал, хайде да го направим!" - Ник Кирьос


От BBC Sports качиха пост в Instagram, в който посочват кои лица искат да видят в съвместен разговор на живо, като те тагнаха съответно Меси и Роналдо и Надал и Кирьос.

https://www.instagram.com/p/B_t6tNQAJ0H/?utm_source=ig_web_copy_link

Впоследствие австралйиската тенис звезда написа като коментар, че е готов да осъществи връзка на живо с Надал: "Рафа, хайде да направим лайв в Instagram заедно. Аз съм съгласен." Освен това австралиецът тагна Надал в своя Instagram история, в която пише "Хайде да го направим."



Надал и Кирьос имат обтегнати отношения още от първата им среща на корта през 2014 г. Миналата година испанецът критикува Кирьос за "липса на респект към публиката, към опонента и към самия себе си".

Впоследствие австралиецът нарече испанеца "много лош губещ". "Когато печели, всичко е точно и отдава заслуженото на опонента, но когато аз го победя, той няма уважение към мен, към феновете ми и към играта", сподели австралиецът.

Кирьос

Бившият треньор на Матадора - Тони Надал, също нападна Кирьос, обвинявайки го в "липса на образование". Отговорът на австралиеца не закъсня: "Бил съм 12 години в училище, идиот такъв - мога да кажа, че съм много образован. Разбирам, че си разстроен, че победих член на семейството ти."

Въпреки това Ник се опитва да подобри взаимоотношенията си с Надал, предлагайки му съвместен разговор на живо в Instagram. Сега всичко е в ръцете на Надал и ако той се съгласи, ще станем свидетели на единствената по рода си жива връзка между Кирьос и Надал в социалните мрежи.

Феновете на тениса имаха възможността да видят едни от най-запомнящите се разговори като тези между Новак Джокович и Анди Мъри, както и между Рафаел Надал, Роджър Федерер и Мъри на живо в Instagram през последния месец. Надяваме се подобен разговор също да бъде осъществен и между Кирьос и Надал.

Rafael Nadal's blunders in Instagram live with Roger Federer

Източник: Essentially Sports


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Кирьос покани Надал на онлайн разговор в Instagram Петър Колев

Коментари





Следвайте ни в Facebook