Класа: Джокович предложи частния си самолет на Музети

от в 17:20 на 11.06.2021
Калоян Соколов

Лоренцо Музети остави превъзходни впечатления в хода на участието си на Ролан Гарос, където достигна до осминафиналите и дори имаше своите шансове да надвие Новак Джокович, след като поведе с 2:0 сета, но световният номер едно повиши значително своето равнище и в крайна сметка стигна до успеха.

Сега обаче на младока ще му се наложи за малко да спре с тенис турнирите, защото трябва да вземе финалните изпити от гимназиалното си обучение, а впоследствие ще се опита да изкара и книжка. Поради тази причина италианецът ще се върне обратно в Тура чак за Уимбълдън, като ще пътува за Лондон с редовен полет, което може да се окаже опасно, тъй като тийнейджърът ще трябва незабавно да бъде поставен под карантина, ако някой от пътниците на борда даде положителен тест за коронавирус.

Именно поради тази причина Новак Джокович се е свързал с Музети и е предложил на него и екипа му да пътуват заедно с него на частния му самолет, а това недвусмилено показва колко голямо уважение е придобил Ноле към талантливия тосканец.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Класа: Джокович предложи частния си самолет на Музети Калоян Соколов
Теми:  
atp | лоренцо музети | любопитно | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook