Класа, стил и харизма: Беретини бе гост на музикалния фестивал "Сан Ремо" (снимки)

от в 14:42 на 02.02.2022
Мирела Николова

Матео Беретини достигна до полуфиналите на Откритото първенство на Австралия, където отстъпи на бъдещия шампион Рафаел Надал в четири сета. Световният №6 вече е в родината си, където има възможност да прекара свободно време със семейството си, а снощи италианецът бе сред звездните гости на откриването на 72-рото издание на най-стария музикален фестивал в Европа - "Сан Ремо". 

На сцената Беретини коментира изминалия Аустрелиън Оупън, както и рекордното за себе си 6-о мястов световната ранглиста, което заема от понеделник:

"Много съм щастлив да бъда на тази сцена, развълнуван съм. В момента не държа ракета, така че изпитвам леко притеснение", започна шеговито Матео. "Да бъда шести в света? В ерата на велики шампиони? Да, там съм. Федерер, Надал и Джокович имат огромен опит и са печелили много, като на няколко пъти са ме побеждавали, но се надявам да ги изпреваря.

Публиката на Аустрелиън Оупън не е като в Аристон, тук зрителите щяха да ме подкрепят. Важно е да имаш характер, но и да показваш уважение. След 4-часова битка в Мелбърн усещах как играя под влиянието на адреналина и енергията", разказа още полуфиналистът от Откритото първенство на Австралия.

Той коментира и връзката си с Айла Томлянович: "Когато тренираме, трябва да я оставя да спечели, иначе следва скандал и става бъркотия! Заедно сме по турнири като Аустрелиън Оупън, като през останалото време тя живее във Флорида, а аз - в Европа. Сложно е, но това е животът ни".

 

 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Класа, стил и харизма: Беретини бе гост на музикалния фестивал "Сан Ремо" (снимки) Мирела Николова
Теми:  
atp | любопитно | матео беретини

Коментари





Следвайте ни в Facebook