Когато откровеността струва скъпо: Пияната фенка от Уимбълдън осъди Кирьос

от в 09:52 на 05.11.2022
Калоян Соколов

Ник Кирьос никога не се е притеснявал от това да бъде брутално откровен в своите изказвания и това е една от неговите черти, които го превръщат в толкова цветен персонаж и любимец на мнозина фенове. Понякога обаче прекалената прямост може да се обърне срещу теб и австралиецът трябваше да го научи по трудни начин. Всички помним колко ядосан беше Кирьос от поведението на една своя почитателка по време на финалния двубой на Уимбълдън, когато въпросната дама подкепяше бурно играча между точките. Канберецът не беше очарован от тази ситуация, защото така беше нарушен ритъма му на сервиране и веднага побърза да изрази бурно своето възмущение, като уведоми съдията на стола как тази жена по негово мнение е изпила около 700 питиета и настоя тя да бъде изведена от корта.

Желанието на Ник в крайна сметка беше изпълнено, само че това не му помогна особено много в неговия опит да завоюва първата си титла от Големия шлем и в крайна сметка беше надигран в четири сета от Новак Джокович. Самата изгонена зрителка пък обвини Кирьос, че е направил напълно необоснавно и лишено от факти твърдение, което в крайна сметка я е накарало да заведе дело за клевета срещу него и вчера самият тенисист направи изявление по въпроса, като се извини на тогавашната си жертва на един от своите добре познати нервни изблици:

"Казах на главния съдия, че на корта има фенка, която ме разсейва и предположих, че е пияна. Сега знам, че тази жена е Анна Палус и приемам,че моите предположения за били погрешни, за което се извинявам. За да поправя тази грешка, то дарих 20 хиляди паунда за болницата  "Great Ormond Street Charity", като благотворителната кауза беше избрана от самата госпожица Палус. Не желая повече да коментирам този въпрос" - завършва световният номер 22.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Когато откровеността струва скъпо: Пияната фенка от Уимбълдън осъди Кирьос Калоян Соколов
Теми:  
atp | любопитно | Ник Кирьос | новак джокович | уимбълдън

Коментари





Следвайте ни в Facebook