Конта приключи още в първи кръг, победи я 78-та в света

от в 23:25 на 28.08.2017
Димитър Беловски

Поставената под №7 британка Джоана Конта отпадна още в първия кръг. Тя отпадна от сръбкинята Александра Крунич след 6:4, 3:6, 4:6.

Полуфиналистката от Уимбълдън започна силно двубоя, повеждайки с 4:1 след два пробива. Тя допусна лек спад, позволявайки на Крунич да изравни за 4:4. Все пак Конта проби за 5:4 и затвори сета в ответния гейм.

Втория сет отиде в сметката на сръбкинята, като тя осъществи пробив за 5:3, а след това безпроблемно затвори с гейм на 0.

В третата решителна част, Крунич започна по – силно, като проби за 2:1, но Конта реагира моментално и върна брейка за 2:2, а след това спечели за 2:3. Сръбкинята обаче постигна нов пробив за 4:3, а това беше ключът към успеха. С гейм на 15, Крунич спечели двубоя и се класира за втория кръг, където я очаква победителката от двубоя между Айла Томлянович и Юхана Ларшон.

Мугуруса и Квитова стартираха с победи. Гарбине Мугуруса победи Варвара Лепченко, давайки ѝ само 3 гейма – 6:0, 6:3. Квитова пък победи бившата №1 Йелена Янкович след 7:5, 7:5.

Познай резултатите от мачовете за деня на US Open и спечели награди от Wilson!


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Конта приключи още в първи кръг, победи я 78-та в света Димитър Беловски
Теми:  
us open | джоана конта

Коментари





Следвайте ни в Facebook