Корне за отлагането на Ролан Гарос: Министърката ни на спорта е същинско бедствие

от в 15:56 на 08.04.2021
Калоян Соколов

Ализе Корне не започна сезона по най-добрия възможен начин, но вече изглежда, че напипва ритъм и през вчерашния ден реализира страхотната победа над Елизе Мертенс в Чарлстън и така се класира за третия кръг на надпреварата, а впоследствие даде интервю, в което разбра от репортера за изтеглянето на Ролан Гарос с една седмица напред, а ето и как реагира състезателката на новината:

"Неее, наистина ли? Да си остане между нас, но министърката ни на спорта е същинско бедствие. Нямам нищо лично против нея, но тя взема единствено лоши решения за спорта и изглежда сякаш изобщо не се интересува от него. Почти сигурна съм, че решението идва от правителството, макар да има шанс да е идея на самите организатори, защото чух как по този начин би имало възможност да дойдат повече фенове, но във всеки случай това е изключително егоистична проява, защото тенис календарът ще страда от въпросната промяна.

Разбирам колко трудни са времената, само че трябва да мислим за играчите и останалите турнири, които се опитват да се вместят в графика и би било наистина жалко, ако трябва сезонът на трева действително да бъде съкратен" - завърши френската тенисистка.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Корне за отлагането на Ролан Гарос: Министърката ни на спорта е същинско бедствие Калоян Соколов
Теми:  
wta | ализе корне | интервю | ролан гарос

Коментари





Следвайте ни в Facebook