Край на една дългогодишна любовна история: Шампионката от Уимбълдън обяви, че е в развод

от в 14:02 на 23.04.2024
Калоян Соколов

Маркета Вондроушова е в процес на развод. Това стана ясно след интервюто на актуалната шампионка от Уимбълдън пред чешкия таблоид "Blesk". Вондроушова се омъжи през 2022-ра за Степен Симен, с когото са заедно още от деца. Симек също е бивш тенисист и именно любимия спорт го среща с голямата му любов, като двамата са приятели от съвсем малки, а стават официално двойка, когато Маркета е на 15 години, а Степан на 17.

Симек неизменно беше в ложата на своята съпруга по време на мачовете ѝ, като не можа да скрие своите сълзи, когато тя спечели трофея на "свещената трева". Тогава Вондроушова сподели, че го е била виждала да плаче само в деня на тяхната сватба за всичките 8 години, в които са заедно, но никога не се е съмнявала в това, че той е нейната най-голяма подкрепа. Изглежда обаче събитията за претърпели обрат през последните 12 месеца и една романтична призка вече е намерила свояй нетолкова щастлив край.

"Просто нещата не се получиха за нас след сватбата и сега официално сме подали молба за развод. Вече сме се разбрали за всичко и останало ще бъде формалност" - призна 24-годишната състезателка.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Край на една дългогодишна любовна история: Шампионката от Уимбълдън обяви, че е в развод Калоян Соколов
Теми:  
wta | любопитно | маркета вондроушова | развод

Коментари





Следвайте ни в Facebook