Крейг Тайли: През изминалите шест седмици почти не спях

от в 09:40 на 23.02.2021
Диана Андреева

Крейг Тайли - изпълнителният директор на Australian Open, бе изправен пред множество затруднения през изминалите месеци, докато заедно с Тенис Австралия организира надпреварите в Мелбърн. Но как се е чувствал Тайли през този период? Това разказва самият той в интервю, а ето и повече по въпроса:

"През последните шест седмици спях по 3-4 часа на нощ. Индикаторът за сън на фитнес гривната ми показваше "Под средното“ и отслабнах с няколко килограма заради стреса. В един момент установих, че не бях си лягаот 50 часа.

Безсънието е истинско мъчение, но това беше мой избор и наистина смятам, че си заслужаваше. Бих го направил още 100 пъти. Да, имаше критични моменти, като например позитивните пътници от чартърите или тази на работника в хотела четири дни преди старта, когато трябваше да отменим всички мачове за един ден. Също така и петдневния локдаун по време на турнира и изгонването на хората от корта в полунощ. Това не беше никак приятно.

Във всеки един момент очаквах да получа съобщение от Даниел Андрюс, че AO няма да се състои. Ако играчите, поставени под строга карантина, бяха достигнали 100, турнирът щеше да бъде отменен. Вървяхме по много тънък лед.

Към мен бяха отправяни доста остри реплики по време на разговорите с тенисистите. Имаше много оплаквания и някои от тях бяха напълно основателни. През цялото време се опитвахме да направим най-доброто. Взех решението аз да поема всички негативи, а не някой от екипа ми, но обикновено това е еднократно явление. Сега обаче това се случваше в продължение на 15 поредни дни. През цялото това време бях атакуван вербално."


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Крейг Тайли: През изминалите шест седмици почти не спях Диана Андреева
Теми:  
australian open | Австралия | крейг тайли | крейг тиийли | крейг тили

Коментари





Следвайте ни в Facebook