Куриозен момент: Алкарас изпусна трофея си от Уимбълдън по време на интервю (видео)

от в 21:46 на 17.07.2023
Мирела Николова

4 часа и 43 минути - точно толкова време бе необходимо на Карлос Алкарас да превърне една от най-големите си мечти в реалност, след като надделя над седемкратния шампион Новак Джокович в тазгодишния финален сблъсък на Уимбълдън. Двамата ни дариха с петсетово зрелище, което в крайна сметка завърши с дебютен трофей на "свещената трева" за испанеца.

Впоследствие обаче 20-годишният шампион обаче стана главно действащо лице в куриозна ситуация по време на интервюто си за британската телевизия CNN. В края на разговора Карлитос бе помолен от водещите да покаже трофея си на камерата, но в този момент световният №1 изпусна купата и горната ѝ част се отдели.

Това бе прието с широка усмивка от младока, като добрата новина за него е, че оригиналът на трофея участва единствено в церемонията по награждаването, а след официалната част на шампиона се връчва реплика. Въпросното видео бързо обиколи социалните мрежи, като Алкарас показа чувство за самоирония и отвърна със серия от смеещи се емотикони на едната от публикациите.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Куриозен момент: Алкарас изпусна трофея си от Уимбълдън по време на интервю (видео) Мирела Николова
Теми:  
atp | карлос алкарас | любопитно | новак джокович | уимбълдън

Коментари





Следвайте ни в Facebook