Кузманов напусна Чалънджъра в Босна и Херцеговина след двусетово поражение

от в 15:12 на 08.09.2021
Диана Андреева

Димитър Кузманов не успя да преодолее втория кръг на Чалънджър турнира в Босна и Херцеговина, в който участва. Българският национал се предаде в мач срещу 182-ия в световната ранглиста Жденек Колар, като крайният резултат на мача е 7:5 6:2 в полза на Колар. Това е първа загуба за Мико от този му опонент, който среща вече за трети път от началото на сезона, а до момента Кузманов дори не бе губел сет, ала днес играта на Жденек бе безкомпромисна. 

Това е втора поредна загуба за Кузманов в Босна и Херцеговина, тъй като през вчерашния ден той отпадна в надпреварата при каретата. Там Мико си партнира с американски състезател, роден в България - Виктор Кирков, като мачът им завърши след почти два астрономически часа игра, а загубата им дойде при 7:6(1) 4:6 8:10. 

В мача си на сингъл днес Кузманов далеч не показа високото ниво на игра, което сме свикнали да виждаме от него. Мико сервираше убедително, ала началният му удар не затрудняваше неговия противник, който пласираше ретура си в дъното на корта безпогрешно. Освен това, българинът показваше сериозни колебания по време на срещата и в крайна сметка, без да оказва сериозна съпротива, се предаде. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Кузманов напусна Чалънджъра в Босна и Херцеговина след двусетово поражение Диана Андреева
Теми:  
димитър кузманов | чалънджър тенис

Коментари





Следвайте ни в Facebook