Кузманов разгроми бивш номер 5 в света на старта в Барселона!

от в 18:22 на 05.10.2021
Диана Андреева

Димитър Кузманов откри кампанията си на Чалънджър турнира в Барселона с категоричен успех - 6:0 6:1. Мико записа една от най-престижните си победи през последните няколко месеца, имайки се предвид че загуби едва един гейм в хода на срещата, а срещу него бе застанал бивш представител на топ пет в световната ранглиста - Томи Робредо. 

Кузманов постигна желаната с години дебютна победа на Sofia Open през миналата седмица. По време на надпреварата в столицата ни Мико демонстрира върхово ниво на игра и заслужено надигра световния номер 61 Лоренцо Музети. Впоследствие обаче, умората застигна българския тенисист и той отстъпи в последователни сетова на квалификанта Камил Майхжак. 

Видимо участието на Кузманов в София му е вдъхнало голяма доза увереност. Мико още от началото на мача пое инициативата в свои ръце и не позволи на своя опонент нито за миг да контролира темпото в разиграванията. Солиден от основна линия, втората ни ракета бе ефективен и на начален удар, което му позволи без никакви колебания след едва 62 минути да се повдрави с крайния успех. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Кузманов разгроми бивш номер 5 в света на старта в Барселона! Диана Андреева
Теми:  
димитър кузманов | тенис турнир в барселона | томи робредо | чалънджър тенис

Коментари





Следвайте ни в Facebook