Кузманов си отмъсти на Мюлер и ще играе първи четвъртфинал за сезона!

от в 12:01 на 16.02.2022
Владислав Риждов

Димитър Кузманов нямаше особено запомнящи се изяви през двете си седмици на индийска земя, като записа само една победа в турнирите, в които взе участие. Тази седмица обаче Мико показва добра игра и днес се класира за четвъртфиналите на Чаланджъра в Бенгалуру, след като взе реванш от Александър Мюлер, който застана на пътя на българина през изминалата седмица - 6:4 6:1

Двубоят стартира отлично за Мико, който реализира ранен брейк и поведе с комфортното 3:0. Последва серия от оспорвани геймове, завършили с пробиви, след които Мюлер успя да възстанови равенството за 4:4. В остатъка от откриващата част втората ни ракета покачи нивото си на корта и спечели безпроблемно подаването си за 5:4, а след това пречупи още веднъж френския си опонент, с което сложи точка на интригата в сета.

Сценарият от първата част се повтори и Кузманов узакони по-добрата си игра с пробив за 3:1. Този път обаче родният ни национал беше доста по-категоричен в затвърждаването на аванса си и и напълно контролираше ситуацията на корта, доближавайки се максимално до крайния успех - 4:1. В остатъка от срещата по-активната игра от страна на Мико му донесе още един пробив на сметката, преди на собствен сервис да си подпечата победата, която му гарантира участие на първи четвъртфинал през настоящия сезон.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Кузманов си отмъсти на Мюлер и ще играе първи четвъртфинал за сезона! Владислав Риждов
Теми:  
александре мюлер | бг тенис | бенгалуру | димитър кузманов | обзор | тенис турнир в бенгалуру | Чаланджър

Коментари





Следвайте ни в Facebook