Лазаров допусна поражение на старта в Перу и също напусна Чалънджър турнира

от в 21:54 на 26.10.2021
Диана Андреева

Днешният ден бе повече от неуспешен за българският тенис, защото в игра видяхме както Григор Димитров, така и Димитър Кузманов и Александър Лазаров, но за съжаление нито един от тримата ни представители не успя да се поздрави с победа. Лазаров бе последният състезател от България, когото видяхме на корта, а загубата, която той инкасира, дойде след 6:1 6:4 в полза на неговия противник Алехандро Табило. 

Родният ни представител допусна брейк още в откриващото си подаване, а опонентът му беше безкомпримисен на собствен сервис и бързо се откъсна напред с 3:0. Колебливото представяне на Лазаров не приключи до тук и той инкасира нов пробив. Неприятният старт на срещата оказа сериозно негативно влияние на българина, чиято игра се разпадна изцяло и той позволи на Табило да отмъкне частта. 

Тенисът на Лазаров бе подобен и във втория сет, където той обаче сериозно понижи процента си на ефективност при първи сервис. Табило от своя страна обаче също допусна спад в нивото и това доведе до сравнително равностойни размени от дъното на корта. Ала Алекс така и не намери сили да навакса рания брейк, който допусна За съжаление почти всички важни точки се печелеха от чилиеца, който показа по-голяма устойчивост в решителните мигове и съумя да издържи на натиска, недопускайки ранният му брейк аванс да бъде заличен до самия край на сета, а с това Табило се поздрави с крайната победа.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Лазаров допусна поражение на старта в Перу и също напусна Чалънджър турнира Диана Андреева
Теми:  
алекс лазаров | александър лазаров | чалънджър тенис | чили

Коментари





Следвайте ни в Facebook