Лека промяна в плановете за ергенското парти на Агут

от в 10:30 на 11.07.2019
В
Роберто Баутиста Агут изглежда нямаше много вяра в това, че ще стигне до финалните четирима на тазгодишния  Уимбълдън, особено след двете му загуби през 2015-та и 2017-та на четвъртфиналите, и заради това испанецът бе насрочил и своето ергенско парти за края на втората седмица от шампионата. Партито е поради предстоящата сватба на Роберто, който ще се омъжи за годеницата си - Ана Боди Тортоса, през ноември тази година.



,,Бях планирал да бъда в Ибиса точно сега", каза Агут, след като победи в сряда Гидо Пея: ,,Вече имахме всичко организирано. Моите приятели, шест от тях, дори вече са там." Той добави, че все пак ще остане в Англия, защото там му било по-добре, а най-вероятно приятелите му ще дойдат в Лондон в петък.

https://twitter.com/SI_Tennis/status/1149024637466136577

Относно предстоящия полуфинал и конкуренцията му за титлата в Лондон, Баутиста Агут заяви: ,,Хубаво е да си до тях. Те са едни от най-добрите играчи изобщо в ерата на тениса. Те са толкова добри спортисти, добри тенисисти. Чувствам се много добре да бъда до тях и да участвам на полуфинал в този турнир."



Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Лека промяна в плановете за ергенското парти на Агут В

Коментари





Следвайте ни в Facebook