Ликуващият Оже-Алиасим: Няма по-хубаво чувство от това; оставихме всичко на корта

от в 15:13 на 09.01.2022
Мирела Николова

Третото издание на ATP Cup завърши с триумф за отбора на Канада, който отново разби мечтите на испанците за трофей от отборната надпревара в Сидни. Феликс Оже-Алиасим, Денис Шаповалов, Брайдън Шнур и Стивън Диез вдигнаха титлата, след като първата ракета на страната и играещ капитан Оже-Алиасим довърши започнатото от Шаповалов и подпечата триумфа за родината си. След успеха канадците не можеха да скрият вълнението си, а ето и какви бяха думите им по време на церемонията по награждаването:

"Емоциите са невероятни. Няма по-хубаво чувство от това да печелиш. Оставихме всичко от себе си на корта. Завърнахме се подобаващо, след като открихме участието си тук с четири поредни загуби. Никога обаче не спряхме да вярваме. Мисля, че това беше ключът към успеха ни.

Имаме огромно доверие един на друг и сме в прекрасни отношения, както ние двамата с Денис, така и с останалите две момчета от отбора, които не спряха да ни подкрепят през цялата седмица. Те ще участват на турнир през следващата седмица, но бяха тук всеки ден, готови да тренират с нас и да ни подкрепят. Именно това доверие доведе до перфектния резултат за нас. Изключително много се радвам за всеки един от отбора, както и за себе си, разбира се", завърши шеговито най-добрият канадски тенисист.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Ликуващият Оже-Алиасим: Няма по-хубаво чувство от това; оставихме всичко на корта Мирела Николова
Теми:  
atp | atp cup | интервю | канада | любопитно | феликс оже-алиасим

Коментари





Следвайте ни в Facebook