Лош ден за Азаренка: Гарсия я изхвърли рано от Маями след лесна победа

от в 08:00 на 22.03.2019
Калоян Пламенов

Виктория Азаренка претърпя доста тежък удар, след като отпадна още във втория кръг на силния турнир в Маями. Беларуската тенисистка бе победена от 21-ата ракета на световния тенис при жените Каролин Гарсия. Французойката стигна до успеха след 6:3, 6:4 за малко над час и половина игра.

Това бе втори сблъсък между двете в тура, както и втори успех за френската тенисистка. В следващия кръг тя ще се изправи срещу Юлия Гьоргес, като я очаква доста тежък мач срещу германската тенисистка. 

В първия сет Каролин дръпна с 5:0 гейма след пробиви във втория и четвъртия гейм. Силите на Вика стигнаха да върне един от тези пробиви, но в крайна сметка загуби сета и съответно това повлия и на нейното самочувствие.

Във втория сет на два пъти Гарсия повеждаше с пробив, но и в двата случая Азаренка успяваше да го върне. И така до 4:4, когато Вика се провали за трети пореден път на свой сервис от началото на сета и се стигна до там, че Каролин проби решително и след това бе в позиция да сервира за спечелването на мача.

Тя успя да спечели подаването си на 15 и в крайна сметка изхвърли беларуската от турнира. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Лош ден за Азаренка: Гарсия я изхвърли рано от Маями след лесна победа Калоян Пламенов
Теми:  
виктория азаренка | каролин гарсия | тенис турнир в маями

Коментари





Следвайте ни в Facebook