Лош пророк: Кирьос отписа Алкарас срещу Беретини и прати италиaнеца на финал

от в 14:29 на 11.07.2023
Калоян Соколов

Ник Кирьос се оказа лош пророк, след като публично заяви как всъщност световният номер едно Карлос Алкарас е аутсайдер в мача си с Матео Беретини от 1/4-финалите на Уимбълдън. Миналогодишният финалист беше възпрепятстван от участие в турнира, защото получи травма в китката и се оттегли в деня преди началото на мачовете от основната схема. Изглежда обаче Кирьос следи изкъсо случващото се в Лондон и не е пропуснал да види страхотните изяви на Матео Беретини, който в първите три кръга надви Лоренцо Сонего, Алекс Де Минор и Александр Зверев, печелейки всеки един от своите сервис геймове в тези срещи.

"Мисля, че Беретини е единственият човек, който може да затрудни или победи Джокович на трева. На тази настилка имаш нужда от бомбен сервис, за да печелиш лесни точки. Страдаш ли от липсва на подобно оръжие, то проблемите са гарантирани - написа шампионът от Вашингтон през вчерашния ден в социалните медии.

Впоследствие самият двубой между Алкарас и Беретини стартира, а италианецът на бърза ръка спечели откриващия сет, което даде повод на Ник да качи нова публикация по темата, в която споделя как очевидно вътрешното му усещане е било достоверно и водачът в схемата трябва да бъде считан за аутсайдер в сблъсъка.

Топ поставеният пък бързо съумя да запуши устата на своя колега и си създаде цели 13 възможности за пробив в следващите 3 сета, като по този начин не остави никакви шансове на подгласника от 2021-ва година и даде сериозна заявка, че именно той е човекът, който може да разклати трона на Джокович на "свещената трева".


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Лош пророк: Кирьос отписа Алкарас срещу Беретини и прати италиaнеца на финал Калоян Соколов
Теми:  
atp | карлос алкарас | любопитно | Ник Кирьос | уимбълдън

Коментари





Следвайте ни в Facebook