Майката на Джокович: Справедливостта възтържествува и синът ми бе освободен

от в 14:41 на 11.01.2022
Мартин Петков

Майката на световния номер 1 - Новак Джокович, който вече не се намира под изолация в имиграционен хотел в Мелбърн, след като бе уважена жалбата срещу решението да му бъде анулирана визата, говори на пресконференция организирана от семейството на сръбския тенисист.

,,Дойдохме да отпразнуваме победата на сина ми Новак. Момчето, което винаги сме учили да се бори срещу несправедливостта. Той не е виновен, не е нарушил закона, а е бил измъчван. Разбира се, той се противопостави на системата, защото знаеше, че има пълното право да остане в Австралия.

Никога не сме се сблъсквали с толкова тежка ситуация. Изпитахме различни емоции: тъга, отчаяние, разочарование, страх. Имаше моменти в които не знаехме дали Новак е сит, здрав, дали всичко е наред с него. Не мога да се примиря с такива деяния и мисля, че всички майки ще ме разберат. 

Новак чуваше хората, които го подкрепяха близо до хотела в Мелбърн, но не успя да ги види. Слава богу, че все още има справедливост. Тя възтържествува в точния момент и нашето момче бе освободено!", - заяви Диана Джокович.

Късно снощи, Ноле публикува в социалните мрежи снимка, на която е заедно със своя екип, като от нея се разбра, че 20-кратният шампион от Шлема е провел първа тренировка на австралийска земя преди Аустрелиън Оупън.

Източник: GoTennis.ru


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Майката на Джокович: Справедливостта възтържествува и синът ми бе освободен Мартин Петков
Теми:  
atp | интервю | новак джокович | пресконференция

Коментари





Следвайте ни в Facebook