Макенроу: Шапки долу пред това, което направи Джокович!

от в 19:21 на 06.12.2021
Мирела Николова

Изминалата година бе изпълнена с множество емоции за Новак Джокович и неговите фенове, след като сърбинът бе на крачка от това да влезе в историята като безапелационно най-великия тенисист за всички времена. Въпреки че той не успя да постигне така жадувания "календарен шлем", допускайки поражение на финала на US Open, то сезон 2021 ще бъде запомнен като един от най-успешните за световния №1, който спечели три титли от Шлема и трофей от сериите "Мастърс 1000", като същевременно подобри и редица рекорди.

Тези подвизи станаха обект на похвала от страна на бившия шампион от Шлема на двойки - Патрик Макенроу, който за пореден път изказа възхищението си от постиженията на сърбина чрез публикация в профила си в Twitter:

"Наистина невероятна година за Новак Джокович! 3 титли от "мейджър" надпревари и още един финал от Шлема. Той игра почти без прекъсване през есента, помагайки на Тура и отбора на Сърбия на Купа "Дейвис". Шапки долу пред Новак!", написа братът на легендарния американски тенисист Джон Макенроу.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Макенроу: Шапки долу пред това, което направи Джокович! Мирела Николова
Теми:  
atp | интервю | любопитно | новак джокович | патрик макенроу

Коментари





Следвайте ни в Facebook