Макенроу: Въпрос на време е Алиасим и Шаповалов да спечелят титла от Шлема

от в 08:58 на 25.06.2021
Диана Андреева

Канадският тенис със сигурност се намира в сигурни ръце в близкити няколко години, тъй като страната има двама млади представители в топ 20. Макар и на моменти да не се намират в най-добрата си форма през последните няколко месеца както Феликс-Оже Алиасим, така и Денис Шаповалов са почитатели на играта на тревни кортове, което е и причината Джон Макеноу да има големи очаквания към тях. Ето какво каза 7-кратният шампион от Големия шлем в интервю:

"Кой измежду Денис Шаповалов и Феликс-Оже Алиасим ще се представи по-добре на тазгодишния Уимбълдън? Труден въпрос. И двамата биха могли да достигнат далече, в това не се съмнявам. Те със сигурност стартират участието си в Лондон много по-уверени и опитни в сравнение с преди два сезона. Но вярвам, че Денис се намира в по-добра позиция. Бих му дал леко предимство, макар че след победато нас Федерер, Феликс със сигурност си е изградил самочувствие.

Агресивната игра на Шаповалов обаче смятам, че ще му бъде от полза. Но със сигурност е трудно да определя кой е фаворит измежду тях. Но вярвам, че и двамата в даден момент ще спечелят титла от Големия шлем. И това ни е толкова далеч в бъдещето."


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Макенроу: Въпрос на време е Алиасим и Шаповалов да спечелят титла от Шлема Диана Андреева
Теми:  
голям шлем | денис шаповалов | джон макенроу | феликс оже-алиасим

Коментари





Следвайте ни в Facebook