Мануела Малеева: Григор се измъкна от дупката, играе прекрасен тенис

от в 22:14 на 07.09.2019
Мария Петрова

Мануела Малеева също похвали Григор Димитров за представянето му на Откритото първенство на САЩ. Там българинът достигна до полуфиналите, което е рекорд в кариерата му.

"Сигурно някои хора очакват да направя някакъв коментар за мача на Григор срещу Медведев. Няма много какво да се каже освен, че вчера Медведев беше по-добрият.

"Само мога да предположа, че Григор е разочарован, но от друга страна се надявам и да е щастлив с това, което направи на този турнир. Измъкна се от една много дълбока дупка, в която беше от дълго време. Игра прекрасен тенис.

"Надявам се сега да е събрал голяма доза увереност и да продължи така дълго време. Пътят на тенисистите е изписан от спадове и върхове. Турнир след турнир, тренировка след тренировка. Бориш се и се раздаваш и продължаваш напред!

"Успех, Григоре, на следващите турнири. А аз ще чакам с нетърпение следващия Australian Open да станеш първия български тенисист стигнал до финал на Голям шлем на единично!

"P.S. Аз все пак съм печелила US Open на смесени двойки и много се гордея с това, но то не е съвсем същото като на единично," заяви в социалните мрежи Мануела Малеева.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Мануела Малеева: Григор се измъкна от дупката, играе прекрасен тенис Мария Петрова
Теми:  
us open | григор димитров | мануела малеева | тенис | тенис бг | тенис новини

Коментари





Следвайте ни в Facebook