Мариан Вайда: Джокович може да настигне Федерер и Надал по трофеи от "Шлема"

от в 09:12 на 14.09.2018
Калоян Пламенов

Треньорът на Новак Джокович - Мариан Вайда, е на мнение, че сърбинът може да настигне Роджър Федерер и Рафаел Надал по трофеи от "Големия шлем" в даден момент от кариерата си, ако продължава да се представя толкова силно.

Сърбинът спечели своя 14-и трофей от "Шлема", след като завоюва US Open, а преди това триумфира на Уимбълдън и безспорно в момента е тенисистът в най-добра форма, в световния тенис.

"14 е едно страхотно число. Искам да кажа, че е наистина невероятно, че Новак спечели два поредни турнира от "Шлема" и в момента може да се каже, че се доближава до Рафа и Роджър. Преди смятах, че двамата са твърде далече от него именно що се касае до тези трофеи. Но сега сме само на три трофея от Рафа. Окей, Роджър има шест трофея повече и още е далеч. С такова представяне обаче Джокович може да ги настигне", обяви Вайда.

По всяка вероятност той ще бъде избран за треньор на сезона на ATP, след като успя да върне увереността на Джокера и отново го вкара в победния път след всички проблеми, които тенисистът имаше със здравето си. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Мариан Вайда: Джокович може да настигне Федерер и Надал по трофеи от "Шлема" Калоян Пламенов
Теми:  
мариан вайда | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook