Марин Чилич ще участва със специална покана на турнира в Будапеща

от в 14:56 на 20.04.2019
Калоян Пламенов

Марин Чилич ще вземе участие на стартиращия през идната седмица турнир в Будапеща, след като получи специална покана от организаторите. Хърватинът отпадна доста рано от "Мастърс" надпреварата в Монте Карло и ще се опита да понатрупа някоя друга победа на сметката си в унгарската столица.

След финала на Откритото първенство на Австралия през миналата година хърватинът зае третото място в ранглистата на ATP, но останалата част от сезона не бе толкова добра за него, а новата година не е никак обнадеждаваща до момента.

Началото на новия сезон започна с травма на турнира в Пуна, а освен това той отпадна на 1/4-финалите в Мелбърн след загуба от Роебрто Баутиста-Агут. Гаел Монфис след това го отстрани още в първия кръг на турнира в Дубай, а Марин взе решение да пропусне "Мастърс" надпреварата в Индиън Уелс и да се завърне в Маями, където обаче хърватинът отпадна доста рано. 

През миналия месец той отпадна от топ 10 за пръв път от 3 години насам, а през следващите турнири ще се опита да покаже друго лице, за да си върне позагубените позиции.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Марин Чилич ще участва със специална покана на турнира в Будапеща Калоян Пламенов
Теми:  
марин чилич | тенис | тенис бг | тенис новини | тенис турнир в будапеща

Коментари





Следвайте ни в Facebook