Медузи, лами и еднорози - нека надникнем в гардероба с екипи на Ариел Бехар

от в 10:36 на 10.01.2021
Калоян Соколов

Едва ли първата асоциация на някого е насочена към тениса, когато споменем лами, змии и дори медузи. Ариел Бехар обаче преплита всички тези животни в своите екипи и дори добавя към тях митични създания като еднорози. Уругвайският двойков специалист насочи вниманието към себе си, след като буквално обърна представите за модата в спорта чрез нестандарните си тениски, с които излиза за своите мачове, а те изглежда му носят късмет, тъй като снощи тенисисът се класира за полуфиналите в Делрей Бийч, а ето какво каза самият той по въпроса с облеклото си на корта:

"Преди бях много скучен по отношение на екипировката си. Носех предимно черно, бяло и понякога сиво. Залагах на простото. Жена ми е тази, която промени това, защото има собствена линия и от 4 години насам започна да прави дизайни специално за мен. Всичко започна като някаква шега, но сега това действително е нейна работа. В момента имам толкова много различни екипи, че мога да нося различен всеки ден. Дори забравям как изглеждат някои от тях и не нося всички с мен, когато пътувам, тъй като няма да се поберат само в една чанта".

Съпругата на уругваеца, Сабрина Сиелецки пък ни въведе в процеса и разказа как се вземат решението за това какво да носи Бехар:

"Много харесвам дизайните с логото на Супермен, ламите, както и този с медузите. Дори съм му направила тениска с ананаси, само че изброените преди това са ми любимите. Понякога се допитвам до Ариел, ако реша, че идеята ми е твърде рискована, защото все пак не искам да го излагам, но в повечето случаи му показвам с какво ще играе на място".

Самият играч признава, че от неговата жена зависи на 99 процента какво ще носи и самият той не е особено добър в тази материя и не би могъл да се види в подобна на нейната роля за в бъдеще. Той няма против медийното внимание, което получава не заради успехите си на корта, тъй като вярва, че именно победите му са помогнали да насочат вниманието и към тениските.

"Ако печеля, то ще привлека внимание и към моето облекло, само че при загуба на никого няма да ми пука. През този сезон сме сформирали тандем с Гонзало Ескобар и се надявам заедно да пробием в топ 30 на ранглистата при двойките. Колкото по-добре се справям, толкова повече ще говорят за мен и нещата извън корта. Това е чудесна реклама за нас с жена ми'' - завършва южноамериканецът.

 

 

 

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Медузи, лами и еднорози - нека надникнем в гардероба с екипи на Ариел Бехар Калоян Соколов
Теми:  
ариел бехар | интервю | любопитно | тенис екипировка

Коментари





Следвайте ни в Facebook