Медведев и Зверев попаднаха в една половина в Маями, труден жребий за Циципас

от в 21:00 на 22.03.2021
Петър Томов

Днес беше изтеглен жребият за първия турнир от сериите Мастърс 1000 - Miami Open, в който за наша радост ще се включи и първата ни ракета Григор Димитров. Българинът е поставен под №9 в схемата и ще започне участието си в Маями с двубой срещу Камерън Нори или Йошихито Нишиока, а повече за неговия жребий може да прочетете тук

Първа четвъртина

Водач в схемата е световния №2 Даниил Медведев, за който жребият бе изключително благоприятен. Руснакът ще открие кампанията си във Флорида срещу представителя на домакините Сам Куери или Лу Йен-Хсун, а най-голяма опасност за финалиста от тазгодишното издание на АО в тази част от схемата представляват седмия поставен Роберто Баутиста Агут и Феликс Оже-Алиасим, с които може да се сблъска на 1/4-финал. 

Втора четвъртина

В горната половина попада още и шампиона от Акапулко и трети поставен - Александър Зверев. Германецът се намира в много добра форма в момента и ще се опита да спечели турнир от сериите Мастърс за първи път от 2018 насам. За целта, Саша ще трябва да премине през много трудна четвъртина от схемата, в която личат имената на Яник СинерКарен ХачановГригор Димитров и Давид Гофен, които евентуално може да срещне на 1/8-финал и 1/4-финал.

Трета четвъртина

Водач в третата четвъртина на схемата е Андрей Рубльов. Руснакът все още не е преминавал четвъртфиналната фаза в турнир от тази категория, а жребият му отреди да се изправи срещу доста играчи, с които вече се е срещал този сезон. Рубльов очаква Тенис Сандгрен или Педро Мартинес на старта, а при достигане на трети кръг най-вероятно ще се изправи срещу Мартон Фучович за четвърти път през този месец! В тази част на схемата се намират още Диего Шварцман и сензацията от АО и шампион от Дубай Аслан Карацев, които евентуално могат да се срещнат на 1/8-финал.

Четвърта четвъртина

Вторият поставен Стефанос Циципас ще открие участието си на Miami Open 2021 срещу Тиаго Монтейро или Кевин Андерсън. Най-голяма опасност за гърка в откриващите кръгове на надпреварата ще представляват Кей Нишикори и Алекс де Минор, както и най-добрите канадски тенисисти Денис Шаповалов и Милош Раонич, които може да срещне на 1/4-финал. 

Пълен жребий за Miami Open може да видите тук:


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Медведев и Зверев попаднаха в една половина в Маями, труден жребий за Циципас Петър Томов
Теми:  
miami open | александър зверев | андрей рубльов | аслан карацев | даниил медведев | диего шварцман | жребий | стефанос циципас

Коментари





Следвайте ни в Facebook