Медведев за Буста: Днес игра като "Мастърс" шампион, а дори не е бил близо до това

от в 17:31 на 29.07.2021
Калоян Соколов

Даниил Медведев отстъпи на Пабло Кареньо Буста в четвъртфиналите на Олимпиадата и определено не бе никак щастлив от поражението, което със сигурност ще го остави без медал в турнира. Вчера световният номер две се оплака, че е усещал как всеки един момент ще умре на корта, но изглежда не метеорологичните условия са били причините за неговата загуба:

"Днес условията също бяха много тежки, само че беше далеч по-поносимо, отколкото усещането да излезеш на корта в 11 сутринта. Новак е човекът отговорен за промяната, така че искам да му благодаря. Честно казано бях изключително изненадан от нивото на Кареньо Буста. Никога досега не съм го виждал да играе по този начин, като с подобен тенис би могъл да спечели титла от "Мастърс" сериите, а досега дори не е бил близо до подобно постижение.

Недоволен съм от това, че разочаровах страната си и отпадам толкова рано. Истината е, че нямах какво много повече да направя днес. Имах проблеми на начален удар, но това бе причинено от обилното количество пот, което се изливаше върху очите ми. Смятам да остана да подкрепям нашия отбор до края на Игрите и след това ще замина за Канада" - завърши шампионът от ATP Cup.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Медведев за Буста: Днес игра като "Мастърс" шампион, а дори не е бил близо до това Калоян Соколов
Теми:  
даниил медведев | интервюта | любопитно | олимпиада | токио

Коментари





Следвайте ни в Facebook