Милман е опустошен след загубата от Федерер

от в 18:32 на 24.01.2020
Павел Димитров

Джон Милман бе опустошен, след като претърпя инфарктна загуба в третия кръг на Australian Open от Роджър Федерер с 4-6 7-6 (2) 6-4 4-6 7 -6 (8).

Австралиецът държеше мача в ръцете си в тайбрейк на петия сет, но не съумя да го задържи, тъй като Федерер спечели шест точки подред, с които се върна в срещата след пасив от 4-8, а това му позволи да продължи към 1/16-финалите.

"Разочарован съм! Предпочитам да бях загубил с 10-5 или нещо подобно. Щеше да бъде чудесно, ако бях пласирал ас и да имам няколко мачпойнта и да затворя мача", каза Милман за AAP и Тенис Австралия.

„Не се случи, това е. Играх добър тенис, за да стигна до този етап. Можех да отпадна още в четвъртия сет. Роджър игра доста добре. Имаше инерция, но мисля че го надиграх."

"Изиграх страхотна точка, мисля, че беше при 8-9, но той пак намери решение как да ми я вземе. Какво да се прави?" Не смятам, че допуснах много грешки, просто класата си каза думата. Приятелите, семейството и екипът ми застават зад мен и оценяват какво направих.", завърши Милман. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Милман е опустошен след загубата от Федерер Павел Димитров
Теми:  
australian open | джон милман | роджър федерер

Коментари





Следвайте ни в Facebook