Милош Раонич спечели "Eisenhower cup"!

от в 13:06 на 06.03.2019
В
Канадецът Милош Раонич спечели благотворителния турнир под надслов "Рафа и приятели" и грабна трофея, който беше кръстен на американския политик, Дуайт Айзенхауер.

Събитието имаше за цел да събере приходи за благотворителни каузи чрез продадените билети за вечерта, а равносметката показа, че в сметката за благородната кауза са отишли над 500 хиляди долара.

В демо надпреварата участие взеха Гаел Монфис, Марин Чилич, Давид Гофен, Стан Вавринка, Доминик Тийм, Милош Раонич и Рафаел Надал. Форматът бе директна елиминация, като победител ставаше този, който пръв достигне до 10 точки.



Шоуто не разочарова и предизвика много емоции, усмивки и първокласен тенис, а най-добър в тези дълги тайбреци се оказа Раонич, който отстрани последователно Монфис, Чилич и Вавринка.

Мачът на вечерта беше полуфинала между Стан и Рафа, в който швейцарецът спаси 3 мачбола преди да надделее, но в финала отстъпи с 6:10.

https://twitter.com/tiebreaktens/status/1103180306545340416?s=19

По този начин канадеца освен купата си гарантира и 150 хиляди щатски долара, а с играта си даде ясна заявка, че се намира в отлична форма преди старта на същинския турнир.
Вижте повече за идващия Индиън Уелс!

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Милош Раонич спечели "Eisenhower cup"! В

Коментари





Следвайте ни в Facebook