Модният гигант BOSS навлиза в тениса: Беретини е най-новото му рекламно лице (снимки)

от в 18:32 на 07.01.2022
Мирела Николова

Матео Беретини се завърна на корта след получената контузия в края на миналия сезон с участие на отборната надпревара АТР Cup, където постигна победа над Уго Юмбер, но допусна загуби от Даниил Медведев и Алекс Де Минор. Италианецът изигра и два мача на двойки, партнирайки си с Яник Синер, като в сблъсъка срещу Русия те имаха реален шанс да победят и да класират страната си за полуфиналите, но бяха надиграни в тайбрек до 10 в третия сет и така се сбогуваха с турнира в груповата фаза. 

Беретини обаче прикова погледите към себе си не само с играта си, но и със своя екип. Зрителите незабавно забелязаха промяната на спонсора, осигуряващ облеклото на световния №7, а именно Hugo Boss. До този момент Матео бе рекламно лице на италианския бранд Lotto, но вече е сключил договор с BOSS, които ще създадат специална линия продукти, свързани с италианската звезда. Те ще бъдат налични онлайн, както и в някои физически магазини по света от 17 януари, когато ще стартира и Откритото първенство на Австралия.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Matteo Berrettini (@matberrettini)

"Винаги съм бил огромен почитател на BOSS и за мен е истинско удоволствие да си партнирам с толкова реномиран бранд, който е един от лидерите сред модните компании. Изключително много се радвам и че ще имам възможността да помогна на сънародниците си в Италия, тъй като част от сумата за всяка покупка от колекцията ни съвместно с компанията - BOSS X Matteo Berrettini, ще бъде дарявана на домове за деца в родната ми страна", разкри Беретини.

Даниел Гриййдър, който е изпълнителен директор на BOSS, също не спести суперлативите си по адрес на световния №7, акцентирайки върху поведението на италианеца както на корта, така и извън него: "Матео е въплъщение на съвременните ценности, които силно ценим в BOSS, а именно да имаш силна воля, да взимаш правилните решения и да бъдеш вдъхновение за хората по цял свят. Той не е само модел за подражание, той е перфектното попълнение към нашите посланици".

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Модният гигант BOSS навлиза в тениса: Беретини е най-новото му рекламно лице (снимки) Мирела Николова
Теми:  
atp | любопитно | матео беретини

Коментари





Следвайте ни в Facebook