Монфис с обръщение към Джокович: Винаги е удоволствие да играя срещу теб

от в 12:42 на 29.02.2020
Димитър Беловски

Гаел Монфис и Новак Джокович показаха класа след вчерашния им епичен полуфинал. Французинът бе на косъм да спечели срещу световния №1. Той имаше три поредни мачбола в тайбрека, но не успя да реализира нито един от тях и в крайна сметка сърбинът осъществи пълен обрат след 2:6, 7:6(8), 6:1. А мачът им продължи 2 часа и 35 минути.

Това беше 17 поредна победа за Ноле над французина, който няма нито един успех над сърбина. Монфис пък от своя страна се намира в изключителна форма и се намираше в серия от 12 поредни победи преди вчерашната загуба.

След епичния финал Монфис използва социалната мрежа в Instagram, за да се обърне към Джокович.

„Не мога да те победя, приятелю, но винаги е голямо удоволствие да играя срещу теб. Ти си голям шампион по много начини и ти го показа отново тази вечер. Бих искал да благодаря за подкрепата през последните 4 седмици. Те бяха много добри, нека да продължат така,“ написа Монфис в социалната мрежа, като публикува снимка от мача.
Джокович, от своя страна, отговори на французина в коментарите под снимката.

„Труден мач тази вечер, приятел. Благодаря ти за милите думи. Мога само да напиша същото за теб. Ти си фантастичен човек, невероятен атлет и феноменален тенисист. Ще се видим скоро“.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

 

Оцени тази статия:
Монфис с обръщение към Джокович: Винаги е удоволствие да играя срещу теб Димитър Беловски
Теми:  
гаел монфис | дубай | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook